Kinesisk luksus på norgesturne

Har du lyst til å sjekke ut kinesisk luksubil på nært hold? Snart dukker den opp hos en forhandler i ditt område.

Publisert Sist oppdatert

En Hongqi E-HS9 pre-produksjonsbil skal nå på norgesturné til alle forhandlere i perioden 2. mai til 31. august. Dette blir første sjanse for publikum til å se bilen.

Les mer om bilen her

– Vi har allerede fått mange henvendelser om Hongqi E-HS9, og mange forhåndsreservasjoner fra kunder som bare har sett bilen på nettet, sier Knut G.H. Aas, administrerende direktør hos importøren HBI Norge AS.

Selv om interessen har vært stor så langt, venter Aas at det store rushet av kunder først kommer når man kan se og oppleve bilen i virkeligheten.

– Vi gleder oss veldig til å vise frem denne imponerende SUV-en, sier Aas.

Etter å ha invitert de som har forhåndsreservert og de som står på interesselisten, får nå publikum generelt muligheten. Grunnet koronarestriksjoner er det begrenset med antall visningstider hos hver forhandler, som tilbyr enten 30 eller 15 minutters visning per kohort med faste tider.

– Enkelte forhandlere er allerede fullbooket, så her gjelder det å booke tid raskt hvis man vil se bilen nå på roadshow, forteller Aas.

For de som ikke har tid eller mulighet til å se bilen hos sin lokale forhandler nå, så blir neste mulighet i august/september når alle forhandlere får demonstrasjonsbil for prøvekjøring.

– Det er trygt å besøke våre forhandlere. De følger forskrifter, påbud og alle forholdsreglene som anbefales av helsemyndighetene til enhver tid, konstaterer Aas.

Her finner du en oversikt over norgesturneen.

Powered by Labrador CMS