Lexus IS F

Lexus IS F

Lexus IS F

Lexus IS F

Lexus IS F

Lexus IS F

Lexus IS F

Lexus IS F

Lexus IS F

Lexus IS F Special Build Sedan

Med ønske om en rask jul

Neiman Marcus har sendt ut sin årlige julekatalog med gaveideer til søkkrike amerikanere. Blant diamanter og andre eksklusive varer finner vi som vanlig også en spesiell bil.

Publisert Sist oppdatert

Vi har vært innom denne katalogen noen ganger tidligere her på BilNorge.no. For ikke å skuffe de av dere som venter spent, kan vi avsløre at årets gaveidé fra det eksklusive varehuset er en Lexus – nærmere bestemt en IS F Special Build Sedan.

Les mer om Lexus IS F i vår omtale fra Detroit

Raskeste Lexus

Ifølge Lexus er dette den raskeste bilen de noensinne har produsert. Ja, faktisk er den så rask at de 50 som klarer å sikre seg et av de eksklusive eksemplarene, får et kurs hos Skip Barber Racing School inkludert i prisen.

Femliters V8-motoren yter 423 hk, og det skal i følge våre kilder være nok til å akselerere bilen fra null til hundre i løpet av 4,79 sekunder (Hallo M5!).

IS F er utstyrt med 8-trinns Sport Direct Shift gearkasse – i følge Lexus verdens første i sitt slag. VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) med sport-modus skal hjelpe deg å tøyle råskapen.

Og som om det ikke er nok, får du med et avansert Mark Levinson CD/DVD-anlegg med navigasjon og blåtann-teknologi.

50 eksklusive

De femti eksklusive bilene som skal selges gjennom katalogen, er de første som selges av den kraftige IS-modellen. Bilene får et eksklusivt interiør i sort med hvite sømmer. De får spesiallaget ratt med hvite detaljer i skinn, nakkestøtter med F-logo, håndpolerte felger og en nummerert ”Special Build”-plakett.

Bilen får en prislapp på $ 68.000 og er i salg fra kl 12.00 EDT den 18. oktober via telefonnr. 1-888-747-4504. Ringer du halv ett, er de trolig utsolgt.

Powered by Labrador CMS