Stenger venteliste, nå kommer bilene

Kia-importøren hevder de nå får god tilgang på elbiler, og alle som har reservert Kia e-Soul får i disse dager tilbud om bil. Som følge av dette stenges reservasjonslisten, og nye kunder kan bestille e-Soul hos forhandler med kort leveringstid.

Publisert Sist oppdatert

– Det er gledelig at vi endelig får gode leveranser av elbiler, sier Irene Solstad, adm. direktør for Kia i Bertel O. Steen.

– Produksjonen tok seg kraftig opp i fjor høst, og vi er glade for å kunne levere biler til kunder som har stått på reservasjonsliste og ventet veldig lenge på sin e-Soul.

Forhandlerne kan nå starte salg av Kia e-Soul fra butikk, og det med kort leveringstid.

Les vår prøvekjøring av Kia e-Soul

– Kia e-Soul er en topp moderne elbil med lang rekkevidde på 452 km, alt av utstyr og et veldig kult design. Den er også meget romslig, så den kan fungere fint som bil nummer en, hevder Irene Solstad.

Nye Kia e-Soul ble lansert i mars i fjor, og importøren omtaler den som en ikonisk bil for Kia. Forrige generasjon Soul Electric ble lansert i 2014, og det er solgt over 15.000 av den i Norge.

Les også: Leveringskø for Kia e-Niro til langt ut i 2020

Nye Kia e-Soul kan leveres med to batteripakker:

39,2 kWt batteri, inntil 276 km rekkevidde og 64 kWt batteri med inntil 452 km rekkevidde.

Høyt utstyrsnivå
Kia e-Soul kan leveres i tre ulike utstyrsnivå, og noe av det nye utstyret den kan leveres med er LED nær- og fjernlys, adaptiv cruise-kontroll, elektrisk justerbart fører- og passasjersete, Head-up Display, Kia UVO app, 10.25" multimedieskjerm, takrails - godkjent taklast på 100 kg, Harman Kardon lydsystem med 10 høyttalere inkludert subwoofer og LED stemningslys på dørsider foran.

Nye e-Soul har ifølge importøren også alt av moderne sikkerhetsutstyr, blant annet automatisk nødbremsesystem med fotgjengergjenkjenning.

Powered by Labrador CMS