Galpin Rocket

Lauge Jensen Viking

Lauge Jensen Viking

Henrik Fisker er tilbake

Om noen dager får vi vite hva ex-BMW/Aston Martin designer og bilbygger Henrik Fisker driver med nå. Hans nye bil skal avdukes i Los Angeles.

Publisert Sist oppdatert

Det var ikke mye vi fikk vite da de sendte ut det første og eneste teaserbildet av noe de kaller Galpin Rocket.

Teksten fortalte at dette skulle bli den «Ultimate American Muscle Car» og at den får et karosseri bygget av kullfiber.

Vi får også vite at denne delen av bilen er designet av Henrik Fisker, mannen som er kjent både fra vellykkede BMW’er og den nye given hos Aston Martin, pluss at han bygde luksuriøse plug-in hybrider under eget navn.

Akkurat det eventyret gikk ikke så bra.

Også på to hjul
Men det siste arbeidet hans så vi på motorsykkelutstillingen i Köln i høst. Det er danske Henrik Fisker som har tegnet den danske Viking-motorsykkelen fra Lauge Jensen.

Ellers vet vi lite om denne bilen, bortsett fra at det er ganske enkelt å gjette seg til at det er svært mye Mustang her.

Dette bildet tyder i den retning, og Galpin Motors, bilforhandler i LA med en rekke bilmerker i sin portefølje, sier at de er verdens største Ford-forhandler i volum.

Det er med andre ord logisk for dem å bruke en Ford som underlag for et eller annet.

Nå hører det med til historien at Fisker antyder at dette ikke er det eneste han skal presentere på bilutstillingen i LA. Men han sier han vil vente med å fortelle resten til pressekonferansen utpå formiddagen den 20/11.

Powered by Labrador CMS