Vant en ny Golf

Radiokanalen P4 har i samarbeid med Volkswagen hatt en konkurranse gående i oktober, med en jubileumsmodell av nye Golf som førstepremie. Hver dag i oktober har lytterne til P4 kunnet gjette seg til hvor en Golf var plassert i landet. Førstemann frem kvalifiserte seg dermed til finalen som ble holdt under bilutstillingen.

Publisert Sist oppdatert

Kjetil Søvik kan dra fra Lillestrøm til Lillehammer i ny Golf
Foto: Lars Friestad
Kjetil Søvik kan dra fra Lillestrøm til Lillehammer i ny Golf
Foto: Lars Friestad

Klokka 13:30 sperret Volkswagen av sin stand på messa, og holdt et slags rebusløp for de tre finalistene. De fikk konvolutter med spørsmål og sprang mellom bilene og prøvde nøkler og åpnet hanskerom i vill fart.

Den som sprang kjappest av alle var Kjetil Søvik, opprinnelig romsdaling som nå er bosatt i Lillehammer. Han var på vei til en joggetur en oktoberdag da han hørte hintet på P4 om plasseringen av "dagens Golf", som var i Lysgårdsbakken. Det tok ham under to minutter å komme seg frem til bilen, først av alle.

I den store finalen under messa var han helt fokusert på oppgaven, og sprang som en helt. Det lønte seg, for det var han som kom først i mål, og sikret seg en splitter ny Volkswagen Golf!

Powered by Labrador CMS