Ny sjef hos nyrevidert Lotus

Tidligere i mars kunne Lotus fortelle om de første hikkene siden Malaysias Proton overtok 80% av aksjene for fem år siden. Kutt i arbeidsstyrken og innsparinger er medisinen. Og ny sjef – viser det seg.

Publisert

Chris Knight heter mannen som har ledet Lotus de siste fire årene, under Malaysia-herredømmet. Etter at han tidligere denne måneden fortalte at han måtte kutte 15% av arbeidsstyrken på grunn av tilbakegang i konsulentoppdrag for bilindustrien (som representerer halvparten av Lotus’ omsetning) og fortsatte kvalitetsproblemer med Elise slik av derivatene av den er blitt forsinket, kom nå meldingen om at han trekker seg. Han hadde nettopp kommet tilbake fra Kuala Lumpur, der han hadde konferert med eierne, blir det fortalt.

Terry Playle, 68 år, er etterfølgeren. Playle ble faktisk hentet inn av Knight for fire år siden som en konsulent. De siste to årene har han sittet i styret med spesialansvar for business planlegging, selskapsstruktur og strategi. Vi får håpe han kan sette noen av teoriene sine ut i livet, for vi kan da ikke se på at Lotus skal gjennom enda en nær-fatal krise?

Powered by Labrador CMS