Tuning og styling for Porsche Panamera
Tuning og styling for Porsche Panamera
Tuning og styling for Porsche Panamera
Tuning og styling for Porsche Panamera
Tuning og styling for Porsche Panamera

Snacks for Panamera

Panamera er nok en suksess for Porsche. Nå tilbys nytt ekstrautstyr for den sportslige fireseteren.

Publisert Sist oppdatert

Hittil er Panamera solgt i 27.000 eksemplarer, og man regner med at de nye V6-utgavene, Panamera og Panamera 4, vil løfte salget ytterligere. Skjønt for Norges del hadde nok en dieselutgave vært mer betydningsfull for å nå et større volum.

Nå tilbyr Porsche et powerkit for Panamera Turbo, en Sport Design pakke og nye 20-tommers felger som utvider tilbudet for de som ønsker skreddersøm av sin bil.

Powerkit’et består av to nye turboer med titan aluminium turbinhjul. I tillegg er ECUen omkalibrert slik at man oppnår hele 540 hester (40 ekstra). Maks dreiemoment er 750 Nm, i overboost hele 800 Nm hvis din Panamera Turbo er utstyrt med Sport Chrono pakke fra fabrikk.

Dermed barberer du null til hundre-tiden med ett tidels sekund, til 3,9 sekunder mens toppfarten øker med to kilometer, til 305 km/t. Snittforbruket forblir det samme, 1,15 liter på mila.

Kit’et kan leveres på nye biler fra september, og er klart for ettermontering fra november.

Sport Design Package setter Panamera-eiere i stand til å individualisere sin bil optisk. Pakken har en spesiallakkert front i kontrastfarge til bilen, med sorte, brede luftinntak, separate sideskjørt og nedre hekkpanel. Denne pakken er tilgjengelig fra oktober.

Porsche tilbyr også nye 20-tommers spesialfelger til Panamera. De fremre er 9,5 tommer brede mens de for bakjulene er hele 11,5 tommer. Felgene leveres fra Porsche Exclusive i GT sølv metallik, sort eller lakkert i bilens farge.

Powered by Labrador CMS