Cabrio for Holdens amerikanske GTO?

I Adelaide har de måttet legge på et ekstra skift på Holden-fabrikken for å produsere nok Monaro til å møte amerikanernes bestilling på 15-16.000 GTO-utgaver i år. Og nå vurderer man også en åpen utgave.

Publisert Sist oppdatert

Han kunne også fortelle at en åpen utgave nå var under planlegging, en bil som skulle kunne konkurrere både med Mustangs og Crossfires soft-topper. Det ville i så fall bli en eksklusiv USA-utgave, ”siden man i Australia ikke er spesielt tilhengere av åpne biler, det blir for mye het sol rett på hodet der”.

Det er et par andre detaljer som skiller den fra originalen slik den selges i Australia også. Motoren er for eksempel nesten 50 hester sterkere enn i Monaro. 350 hester leveres av den 5,7-liters Corvette-motoren som bygges i Ontario. Standard er en fire-trinns automat, men det finnes også en seks-trinns manuell Tremec kasse. Selv om den koster nesten 700 dollars mer later det til å bli en 50/50 split mellom denne og automaten.

0-100 på under 6 sekunder, 17 tommers hjul, skinntrukne bøtteseter og dashbordlys som tilsvarer karosserifargen er andre kom-og-kjøp signaler.

Powered by Labrador CMS