Chris LaBrooy leker med 911
Chris LaBrooy leker med 911
Chris LaBrooy leker med 911
Chris LaBrooy leker med 911
Chris LaBrooy leker med 911
Chris LaBrooy leker med 911

Alternativ Porsche-oppskrift

Chris LaBrooy er en fantasifull manipulator. Bare se hvordan han behandler imaginære Porscher i et imaginært Palm Springs miljø.

Publisert Sist oppdatert

Her har vi også en som kommer fra Royal College of Art i London, men de fleste av heltene mine som kommer derfra har tatt Transportation design.

Chris LaBrooy har imidlertid gjort Product design der, men det holder ham ikke akkurat unna biler.

Det holder ham ikke unna 3D-fremstillinger heller, som var noe av det han jobbet hardt med på skolen. Det tok ikke lang tid før han brukte sin grafisk-design software til å vri og vrenge på kjente objekter slik at han skapte en helt ny typografi av dem.

Som du ser det her, der kjente bilfasonger får en helt ny skulpturell form.

Det er ganske klart at LaBrooy er svært interessert i sammensmeltingen av typografi, arkitektur, produkt design og bildekunst.

Vi ser det på andre av de seriene han har vist også, du finner dem på hjemmesiden hans: Tokyo, for eksempel – en fantastisk serie der han kombinerer klassisk japansk bilform med typiske kapsel-hoteller fra storbyen.

Eller i en serie han kaller Auto Aerobics, som er amerikanere og Brooklyn.

Men her har vi altså hans 911 Porscher med palmer og rosa kulører og svømmebasseng og bilene montert i de mest surrealistiske posisjoner og miljøer.

Jeg regner med at Porsche ikke blitt fornærmet – dette er skikkelig gjort.

Powered by Labrador CMS