Nytt stash til Phantom

Rolls-Royce tilbyr en del nytt tilbehør til Phantom. De lanserer også nye lakkfarger, nye materialer i interiøret og benytter anledningen til en aldri så liten prisjustering.

Publisert Sist oppdatert

Nye 21-tommers felger øker felgdiameteren med 30 mm sammenlignet med de originale felgene. Til disse anbefaler Rolls-Royce Goodyear run-flat dekk i dimensjon 225/50R21 foran og 285/45R21 bak.

Edeltre har lange tradisjoner hos Rolls. Kunder kan nå få samme tresort som i dashbordet montert i rattets eiker, instrumentpanelet og rundt lufteventilene for baksetet. Fem tresorter tilbys, og disse har klingende navn som Bird’s Eye Maple, Burr Walnut, Elm Cluster, Figured Mahogany og Oak Burr og det er de spesialutdannede snekkerne i Goodwood som tar seg av tilpasning og høyglans.

Et nytt tilt eller skyv soltak tilbys også til den nette sum av 3.000 euro, og dette opereres med ”fiolinknapper plassert i taket. Tre nye lakkfarger står på paletten fra denne måneden, Silver Mono, Platinum Mono og Arctic White mens interiøret kan spesifiseres i Seashell Mono, Tan Mono, Blue Grey Mono og Seashell and Black.

Powered by Labrador CMS