Ford Th!nker seg om

Samtidig som Th!nk forteller at de tapte omtrent like mange millioner som de omsatte for i fjor, ser det ut som at introduksjonen på andre europeiske markeder går tregt. I UK har alle bladene testet den, men enda ingen konkrete salgsplaner. Franskmennene er skeptiske, men i California skal det nå bli en offensiv.

Publisert

Think Neighboor klar for California
Think Neighboor klar for California

Men nå skal Ford intensivere Th!nk innsatsen i California. Ikke med den norske Th!nk City riktignok, men med Th!nk Neighbour. Akkurat hva den skal selges for står litt uklart for oss – har de ikke stort nok tilbud på Golf Carts i USA?

Den skal visstnok være tillatt på gatene, med toppfart på 40 km/t og en rekkevidde på 50 km – (deretter tar det bare 8 timer å lade batteriene) - blir den litt av en bombe. Særlig i Sport-utgaven. Jeg spøker ikke – den kommer i to utgaver, to- eller fire-seter, kort eller lang akselavstand, og heter da enten Sport eller Family!

Klassens eneste, for øvrig, forteller Ford oss, som har uavhengig fjæring på alle hjul, samtidig som den har en automatisk bakkesperre for å hindre den i å trille bakover, nedover bakken. Stereo er ekstra.

Th!nk blir en munter familie.

Powered by Labrador CMS