Touareg med lavere priser

Prisene på VW Touareg reduseres nå med fra 82.000 til over 90.000 kroner. Men samtidig forsvinner også noe av standardutstyret på bilene. VW ønsker å ta opp konkurransen med Volvo XC90. Det kommer også en ny variant av Touareg med V6 bensinmotor.

Publisert Sist oppdatert

VW har lykkes med mye i Norge – men salget av Touareg kan knapt sies å ha vært noen suksess. Forhandlerne har ment at i forhold til konkurrentene har prisene vært for høye. Nå senker importøren prisene og lanserer en ny modell med bensinmotor.

Dette blir nå Touareg-utvalget:

Alle biler med automatgear.

9 av 10 biler i denne klassen har dieselmotor, og det selges nesten ikke biler med manuelt gear. Bensinmotoren på 3,6 liter har ikke tidligere vært solgt i Norge.

Utstyr blir borte
Prisene senkes – og noe standardutstyr forsvinner. Mens dagens Touareg har standard xenonlys og parkeringssensor, blir dette ekstrautstyr når prisene senkes. I følge Harald A. Møller A/S er utsalgspris på utstyret kr 23.050, men kundene kan få det for kr 13.950 på en Touareg.

Dette er konkurrentene
Volvo XC90 er den mest solgte modellen i denne klassen. Kundene venter fra to til tre måneder på sin bil med dieselmotor og automatgear – og med de nye prisene på Touareg blir dette situasjonen:

(alle bilene har automatgear og er diesel).

Powered by Labrador CMS