BMW Edition kommer til Norge pÃ¥ høsten
BMW Edition kommer til Norge på høsten
Edition Exclusive
- Exclusive interiør
- Exclusive interiør
Edition Exclusive
- Exclusive
- Exclusive
Edition Lifestyle
- Lifestyle interiør
- Lifestyle interiør
Edition Lifestyle
- Lifestyle
- Lifestyle
Edition Sport
- Sport interiør
- Sport interiør
Edition Sport
- Sport
- Sport

BMW 5-serie Edition

Det har lenge vært mulig å skreddersy BMW 5-serien etter egne ønsker og behov. På Frankfurt-utstillingen lanserer BMW tre spesialutgaver med betegnelsen Exclusive, Lifestyle og Sport.

Publisert

Edition Lifestyle representerer det sportslige og estetiske. Her finner du 17-tommers spesialfelger med Y-mønster, sorte lister (Shadow-Line), skinn/stoff-kombinasjon i interiøret samt sort stoff i taket. Spesielle lakkfarger for Lifestyle er Sterling-grå og Bluewater i tillegg til fem andre metallikfarger.

Edition Sport skal stå for kraft og dynamikk. Serien er basert på BMWs M Sportspakke og videreutviklet derfra med nytt M lærratt over instrumenter med forkrommet innramming. Utvendige har den spesielle støtfangere og 17-tommers aluminiumsfelger. M Sportsunderstell sørger for maksimalt veigrep. Imola-rød er navnet på denne variantens eksklusive lakk.

I tillegg til spesialversjonene vil BMW også foreta noen små endringer på standardmodellene av 5-serien i 2002-utgave. Det innebærer et nytt ratt og nye lakkfarger. På modeller med Steptronic gearkasse snus den manuelle gearingen slik at du fra nå av må trykke bakover for å geare opp og fremover for å geare ned. Dette systemet benyttes allerede på M-modellene og av mange andre bilprodusenter.

Petter Quinsgaard i BMW Norge opplyser at spesialmodellene også vil finne veien til Norge i løpet av høsten. Produksjonen starter i september men prisene er foreløpig ikke fastlagt.

Powered by Labrador CMS