Lang og renere X1

BMW viser frem en ny X1 som er skreddersydd for det kinesiske markedet.

Publisert Sist oppdatert
BMW X1 xDrive25Le iPerformance

Chengdu Motor Show pågår i disse dager, og der har BMW Brilliance dratt teppet av en helt ny modell – BMW X1 xDrive25Le iPerformance. Du finner mer info om showet på denne linken: http://www.cd-motorshow.com/En/

Modellen skal selges eksklusivt i Kina hvor den er en såkalt NEV (New Energy Vehicle) og dermed blir lettere tilgjengelig for vanlige folk.

Bilen benytter samme drivlinje som 225xe Active Tourer, hvilket innebærer en 1,5-liters bensinmotor som trekker forhjulene og en elmotor på bakakselen.

På den måten oppnår man elektrisk firehjulsdrift og en samlet effekt på 224 hester og 385 Newtonmeter når begge motorene yter sitt maksimale. Det skal ta bilen til 100 km/t i løpet av 7,4 sekunder.

BMW oppgir en teoretisk rekkevidde på ren eldrift på 60 kilometer, samt et like teoretisk snittforbruk på 0,18 liter på mila.

Den kinesiske utgaven har fått strukket akselavstanden med 11 cm og baksetene kan reguleres inntil 13 cm i lengderetningen. Det gir plass til et bagasjerom på mellom 445 og 1550 liter.

Men, som sagt innledningsvis, BMW X1 xDrive25Le iPerformance skal kun selges i Kina hvor den også produseres.

Powered by Labrador CMS