BMW X5
Foto: Carparazzi©
BMW X5
Foto: Carparazzi©
BMW X5
Foto: Carparazzi©
BMW X5
Foto: Carparazzi©
BMW X5
Foto: Carparazzi©
BMW X5
Datamanipulasjon: Carparazzi©

Her er neste BMW X5

Den kommer på markedet til høsten, men BMW har vært ganske flinke til å teste den i skjul. Her har vi endelig avslørende bilder av nye X5.

Publisert Sist oppdatert

Mye av testingen og utviklingen av X-modellene foregår i USA, siden det er der SUVene produseres. Men de må selvsagt også innom ekspertisen i Bayern før alle detaljer spikres.

Det første man legger merke til er at nye X5 blir vesentlig lenger enn dagens modell, og taket er trukket langt bakover og ender i en ganske vertikal bakluke.

Selvsagt er det viktig å distansere X5 fra lillebror X3 - som jo vokste kraftig da den hadde sitt generasjonsskifte i 2010 for å gi rom til X1 under denne igjen.

Den ekstra lengden gir også mulighet for en tredje seterad i X5, noe som nærmest er et krav fra det viktige amerikanske markedet for å bli akseptert der.

Bilen våre spionfotografer kom over var utstyrt med V8 bensinmotor, men en hybrid-variant vil også komme, og selvsagt godt utvalg av dieselmotorer for Europa.

Trolig får de første norske BMW X5-kunder sin nye bil levert før året er omme. Det er plass til en del julegaver i en slik bil.

Powered by Labrador CMS