BMW X5 M
Foto: Carparazzi©
BMW X5 M
Foto: Carparazzi©
BMW X5 M
Foto: Carparazzi©

Nye muskelbiler fra BMW

Det heter at et bilde kan si mer enn tusen ord, og til sammen gir disse tre oss nok en bekreftelse på at BMW har flere store M-modeller under utvikling.

Publisert Sist oppdatert

Dersom du har frekventert disse sidene en stund, husker du kanskje avslørende spionbilder av en X6 i M-form som vi viste sommeren 2008. (KLIKK HER hvis du ikke husker saken)

Nå har vi ferske bilder fra Carparazzi som bekrefter at også X5 kommer i en ekstra heftig utførelse. For selv om det er press på bilprodusentene for å få ned CO2-utslippene fra parken deres, gjør nisjemodeller som dette små utslag på det totale regnskapet i så henseende.

BMW HAR FLERE NYE MODELLER PÅ TRAPPENE

Siden bilen er basert på en vanlig X5, er det sparsomt med kamuflasje på denne testbilen. Kun litt psykedelisk tape som skjuler de mest ekstreme elementene.

Likevel kan man oppdage firedoble eksosrør, en mer aggressiv front med store luftinntak i frontspoileren samt utlufting på sideflankene. Alt dette er kjente elementer i M-modellene.

Hva vi ikke kan se er motoren, men det er sannsynlig å anta at dette enten blir den samme V10-blokka som sitter i M5 eller en 4,4-liters V8 med dobbel turbo. Uansett format snakker vi sannsynligvis krefter i gata 500+ hk.

Når kommer bilene til Norge? Sjekk vår oppdaterte kalender

Powered by Labrador CMS