Bravia skal i samarbeid med norske Raidhoo utvikle en bobil spesielt egnet for vintercamping

Norsk-slovensk samarbeid

Utvikler bobil for norsk vinterklima

Den slovenske bobilprodusenten Bravia Mobil og norske Raidhoo/Din Bilpartner AS samarbeider om å utvikle en bybobil som skal tåle ekstreme vintertemperaturer, ned til minus 30 grader.

Publisert

Samarbeidet vil ifølge partene markere et betydelig fremskritt i bybobil-markedet, med Bravias høye kvalitet og Raidhoos ekspertise innen vintercamping. Utviklingen av bilen startet allerede for et år siden.

Den norske produsenten Raidhoo har en serie små, helstøpte campingvogner for bruk i arktisk klima samt små bybobiler basert på Peugeot Partner. Selskapet har omfattende erfaring med tekniske løsninger for ekstremt klima, basert på egen felterfaring.

Skal selges i hele Europa

Bravia Mobil har over 30 års erfaring med bobiler og er blant Europas mest anerkjente produsenter på området. Den nye bobilen vil inkludere avanserte og miljøvennlige løsninger og skal selges gjennom alle Bravia Mobil-forhandlere i Europa.

Den forventede vinterytelsen til denne bobilen vil ifølge Raidhoo være langt foran konkurrentene. De legger imidlertid til at den sterke fokuseringen på vinteregenskaper, ikke vil gå på bekostning av sommeregenskapene; tvert imot vil det bidra til en bedre opplevelse om sommeren med god isolasjon og redusert støynivå.

Samarbeidet forventes å øke Bravia Mobils markedsandel i Europa. Den nye bybobilen forventes å være tilgjengelig for salg vår/sommer 2024.

Vintercamping med Raidhoo Tundra
Powered by Labrador CMS