Cadillac CTS Coupé
Foto: Carparazzi©
Cadillac CTS Coupé
Foto: Carparazzi©
Cadillac CTS Coupé
Foto: Carparazzi©
Cadillac CTS Coupé
Foto: Carparazzi©
Cadillac CTS Coupé
Foto: Carparazzi©

Avslørt: Cadillacs nye coupé

Her er det endelige beviset på at Cadillac skal realisere den 4-seters coupéen de viste som konsept for et års tid siden.

Publisert Sist oppdatert

Bilen ligger tett opptil designen vi møtte i konseptbilen som sto i Detroit i 2008. Den omtales som CTS Coupé siden den er basert på sedanen med samme navn, men det ryktes at GM kan beslutte å kalle den CTC når den når samlebåndet – trolig allerede om et par måneder.

Uansett skal modellen bygges side om side med CTS sedan ved Lansing Grand River Plant i Michigan, USA.

Cadillac vil utstyre den nye modellen med noen særegenheter, som for eksempel et ryggekamera. Det kan vise seg praktisk i en bil med begrensede vindusflater. Du finner heller ikke tradisjonelle dørhåndtak, men berøringspaneler som gjør jobben automatisk.

Utseendemessig er produksjonsmodellen svært lik konseptet vi møtte i Detroit og typisk Cadillac med skarpe linjer. Selv det midtmonterte doble eksosanlegget blir med over til samlebåndet.

HER ER CTS COUPÉ CONCEPT

Konseptets front tones noe ned for at utseendet skal matche sedanen. CTS er Cadillacs bestselger i USA, og den blir neppe mindre populær når sortimentet snart utvides med både stasjonsvogn og coupé.

LES OM CTS SPORT WAGON

Powered by Labrador CMS