Ny Cadillac - billigst med diesel

Cadillac BLS vil koste fra kr 387.000. Og den billigste modellen kommer faktisk med dieselmotor. Bilen lanseres i første uke av april og det er første gang Cadillac kommer med en bil i mellomklassen.

Publisert Sist oppdatert

Cadillac BLS

Cadillac har startet produksjon av nye BLS ved fabrikken i Trollhättan. Det er første gang Cadillac kommer med en bil i mellomklassen, og i Norge er det ni forhandlere som skal selge bilen som er bygget på samme plattform som Saab 9-3 og Opel Vectra.

Eneste diesel
BLS er den eneste av dagens Cadillac-modeller med turbodieselmotor. Den firesylindrede, common rail 1,9-literen (110 kW/150 hk) med direkte innsprøytning, tilbys med sekstrinns manuelt gear eller sekstrinns automatgear. Klimaanlegg, cruise control, ABS og lettmetallfelger er standard, og prisene starter på kr 387 200.

Cadillac BLS med bensinmotorer starter med en 2,0-liters firesylindret, turboladet modell (129 kW/175 hk) med femtrinns manuell gearkasse til kr 399 900. Toppmodellen - Cadillac BLS V6 turbo, som yter 188 kW/255 hk, vil i tillegg til manuelt gear, også være tilgjengelig med sekstrinns automatisk gearkasse og koste fra kr 645 400.

Mye utstyr, få forhandlere
Innstegsmodellen ”Business kommer med 16-tommers lettmetallfelger, kollisjonsputer foran, på sidene og i taket både foran og bak, kjørecomputer, tre-eket lærtrukket ratt, cruise control, klimaanlegg, elektriske vindusheiser foran og bak, syv høyttalere, radio med CD-spiller og Piano Black stofftrekk.

BLS blir bare produsert i Trollhättan. Neste år er det ventet at det også kommer stasjonsvogn.

Nye Cadillac BLS kommer til de 165 Cadillac-forhandlerne i Europa fra 8. april. I Norge er det 9 forhandlere. Bergheim Support AS i Drammen er importør.

Powered by Labrador CMS