Cadillac Vistiq

Har skaffet lokale i Oslo

Cadillac Vistiq – på vei til Norge?

Cadillac fortsetter utrullingen av sine batterielektriske. Og med en jålete flagship-store i Oslo sentrum er det kanskje muligheter for at den nye Vistiq også kommer til Norge.

Publisert Sist oppdatert

Det eneste vi egentlig vet, eller kan lese, om denne bilen er at den skal posisjoneres mellom Lyriq og Escalade.

“Additional VISTIQ details, including available features and pricing, will be released next year” skrev GM i midten av desember.

Da snakker vi om noe mellom $ 60.000 og $ 130.000 i amerikanske priser for den siste batterielektriske modellen Cadillac presenterte i fjor.

Sannsynligvis kommer denne også som 2025-modell, siden Optiq, som de allerede har vist bilder av, heller ikke skal virkelig debutere før i år. Det er vel ikke sannsynlig at Vistiq kommer før lillebror?

Ultium-plattformen, selvfølgelig, akkurat som Optiq, Blazer og Silverado i el-versjoner og Hummer EV. Hondas Prologue SUV og Acura ZDX bygger også på samme plattform.

Bare Optiq er forresten utstyrt med en pressetekst som lover «inspirerte dynamiske egenskaper» som vil appellere til globale luksus-klienter.

Men det vi venter mest spent på nå er en melding om hva GM egentlig vil med lokalene de har overtatt etter Norges eldste Makker-sjappe.

Jeg ser for meg Cadillac-kunden komme inn der, hånd i hånd med to barnebarn og stolt fortelle at «det var her det startet. Her flippet jeg burgere i mange år, og sparte hver krone».

Cadillac Vistiq
Powered by Labrador CMS