Kia Carens
Kia Carens

Carens til Madrid i mai

Kia har i dag sendt ut de første skisser av en ny Carens. Mer får vi visstnok ikke se før den avdukes i Madrid den 25. mai.

Publisert Sist oppdatert

Av en eller annen årsak har koreanske Kia valgt Salon International del Automovil de Madrid som åsted for lanseringen av en modell som er populær både i Europa og i USA (hvor den for øvrig selges under betegnelsen Rondo).

Nye Carens blir lenger, bredere og høyere enn modellen den erstatter. Så mye større at den i Europa for første gang vil bli tilbudt som 7-seter. De bakerste setene skal kunne foldes flatt ned i gulvet når de ikke er i bruk.

For å understreke hvor viktig Europa er for Kia, forteller de oss at dette er den femte modellen som får sin verdensdebut på vårt kontinent etter Picanto, Rio, Sportage og Carnival. Fulle detaljer om nyheten får vi altså den 25. mai.

Det ble solgt drøye 100 Carens i Norge i 2005 – 65 personbiler og 42 varebiler. Siden den nye modellen blir større får vi regne med den fortsatt kan registreres på grønne skilter. Og kanskje kan den også sørge for en høyere salgstakt.

Powered by Labrador CMS