Jeep Compass

Jeep Compass

Chrysler Imperial Concept

Chrylser-sjefene
Adm. dir. Ole Grønvold (t.h.) og Info- & markedsdir. Henning Larsen
Chrysler Voyager

Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Nytt modellprogram for Chrysler/Jeep

Detroit (BilNorge.no) – Chrysler-Jeep-Dodge skifter ut alle modeller. I løpet av de neste to årene får de i følge eget utsagn Norges mest spennende modellprogram. Bilene blir mindre amerikanske, og det skal satses for fullt i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Fornyelse, utvidelse og nytt image. Det er programmet for Chrysler-Jeep de neste årene. Det starter med nye produkter som vil endre manges oppfatning av merkene. Bilene blir mindre amerikanske. De skal konkurrere med suksessfulle japanske biler, og nytt er det at motorene kommer fra Mercedes og Volkswagen. Nå har arbeidet startet med å bygge ut forhandlernettet som skal være klart til de nye modellene kommer.

• Jeep Commander er klar for lansering i mars. Den blir også tilgjengelig som varebil.

• Jeep Compass er på det norske markedet i oktober/november. Det er en bil som direkte vil konkurrere med Toyota RAV4. En kompakt jeep med en 2,0-liters dieselmotor fra VW-konsernet. Med den motoren kan bilen bli en ”avgiftsvinner”.

• Jeep Patriot lanseres i februar 2007.

• Jeep Wrangler i helt ny versjon blir også lansert i Norge i 2007.

- Jeg er imponert over det nye Jeep-programmet, sier styreformann i Chrysler Norge AS, Arne Berg. Det har aldri vært tettere og mer konkurransedyktig, sier mannen som i sin tid bygget opp Chrysler i Norge.

Dodge kommer
Og Dodge skal inn på det norske markedet. Første modell blir Caliber som alt skal være i Norge i juni. Det er familiebiler som vil bruke verdensmotoren utviklet i et samarbeide mellom Hyundai, Mitsubishi og Chrysler/Dodge.

Voyager forsvinner – nesten
I 2007 er det slutt på dagens Chrysler Voyager. Da kommer det en erstatter under merkenavnet Dodge. Det er en bil Chrysler-Dodge utvikler på en felles plattform med VW. Og mens VW skal bygge en ny Transporter – og/eller muligens en Sharan, skal Dodge bygge en ny Voyager.

- Vår bil skal frakte mennesker, ikke gods, sier adm. direktør Ole Grønvold i Chrysler Norge. Han avkrefter at dagens Voyager vil fortsette når Dodge kommer med en ny modell.

Klar – ferdig – gå
Bilene kommer – nå er arbeidet i gang med å bygge forhandlernettet som kan gi de nye modellene en rettferdig behandling. Importøren vil ha aktive forhandlere som tror på Chrysler-Jeep og som ikke bare skal leve av ettermarkedet.

Importøren skal vise vei i Stor-Oslo der de skal ha på plass minst en ny forhandler med en standard ingen har sett tidligere. Men det blir uten cowboyhatter og jeans. For Chrysler-Jeep er ”Verdensbiler – ikke ”Amerikanere”.

De har lov til å si det når man vet at de fleste Chryslere for Europa bygges i Østerrike og mange av komponentene har sitt opphav fra Stuttgart.

Og det er langt fra Amerika!

Powered by Labrador CMS