C5 by Carlsson

Carlsson er et anerkjent tysk tuning-firma som tar for seg tradisjonelle biler, som oftest av tysk opprinnelse, og gjør dem til noe spesielt. Denne gangen er det Citroën C5 de har brukt sin kosmetikk på.

Publisert Sist oppdatert
Citroen C5 by Carlsson

Ekstra krefter
De har tatt utgangspunkt i Citroëns 3-liter V6 og spritet den opp slik at den i Carlsson-versjon yter 235hk, 15% mer enn originalen. Også dreiemomentet er fintunet slik at det nå er på 325Nm.

Men fra utsiden er det detaljene på spesialutgaven du legger merke til. 18-tommers aluminiumsfelger med fete dekk er en ting. Citroëns unike Hydractiv 3 hjuloppheng sørger for at disse ikke kompromitterer originalens kjøreegenskaper, skjønt litt tettere kontakt med brosteinene må du regne med. Dynamiske spoilere ligger også i pakka til Carlsson, foran og bak, sammen med sideskjørt. Svarte utvendige speil og doble eksosrør, forniklet må vite, er resten av det som er gjort eksteriørt.

Luksus
Innendørs er det lagt vekt på å tilfredsstille kresne europeere. Cognac-farget og mørkegrått mykt skinn er benyttet i seter, dashbord, dører og taktrekk for å gi inntrykk av eleganse. Men tysk tuning av en fransk bil, kan det gå bra? Her står vel mye prestisje og historie på spill!

Powered by Labrador CMS