Østberg fortsetter i Citroën

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen er klare for ny sesong i WRC2 med full støtte fra Citroën Racing. Det betyr at duoen står på startrampa i Rally Monte-Carlo 23. januar.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha trukket seg fra den store WRC-klassen styrker Citroën Racing satsingen på kunderacing med sin C3 R5. Østberg og Eriksen vil kjøre åtte av løpene på årets WRC-kalender.

I tillegg vil hele syv andre C3 R5-biler stille til start i WRC2-klassen i den 87. utgaven av det legendariske rallyet.

Kjører for seier
Den norske duoen har vært helt sentrale i utvikling av Citroëns R5-bil og toppet fjorårets sesong med klasseseier i Rally Catalonia.

Mads har 10 år med erfaring fra veiene WRC-løpene går på, og et klart mål om å vinne WRC2-tittelen i 2020.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å fortsette mitt samarbeid med Citroen Racing og hele teamet. Vi jobba bra med utviklingen av bilen i fjor, spesielt i forhold til bremser, geometri, støtdempere og drivlinje. Vi har selvsagt som mål å være i posisjon til å vinne alle årets løp, sier Mads.

Også norske løp
Østberg og Eriksen får en hektisk start på vinteren, og deltar i både Sigdalsrally og Rally Finnskog som en del av oppkjøringen til Rally Sverige.

– Jeg gleder meg helt utrolig mye til å kjøre rally i Norge igjen. Det er viktig å ikke glemme hvor du kommer fra og samtidig gi tilbake til alle trofaste rallyfans og partnere som har heiet meg frem gjennom mange år, sier Østberg.

– Vi er svært glade for at samarbeidet med Mads og Torstein fortsetter også denne sesongen. De er svært gode representanter for Citroën, både ute i verden og her hjemme, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.

Disse løpene kjører Mads Østberg i WRC2:

  • Monte-Carlo (23.-26. januar)
  • Sverige (13.-16. februar)
  • Portugal (21. - 24. mai)
  • Italia (4.-7. juni)
  • Finland (6. -9. august)
  • Tyskland (15.-18. oktober)
  • Storbritannia (29. oktober – 1. november)
  • Japan (19. – 22. november)
Powered by Labrador CMS