Innfører prisgaranti på dekk

– Det er ingen grunn til at kundene skal betale mer enn nødvendig for bildekk, sier Henning Solberg. Nå innfører han prisgaranti ved Dekknors dekksentre.

Publisert Sist oppdatert

– Vi lover å være billigst. Så enkelt og greit fungerer prisgarantien, sier Henning Solberg, deleier i Dekknor.

Ifølge en pressemelding hevder Dekknor at priskrigen som gjennom flere år har hersket i dekkmarkedet er over.

Flere av Dekknors konkurrenter i lavprissegmentet har avviklet eller redusert virksomheten. I høst stenger Tevo sitt dekksenter på Alnabru i Oslo, mens Tommy Sharif allerede i fjor la ned dekksenteret på Skedsmokorset. Dekknor ser imidlertid ingen grunn til å øke marginene ut mot kundene.

– Det gir ikke mening at folk skal måtte betale mer enn nødvendig for et sett dekk, sier Solberg.

Dekknors prisgaranti fungerer etter modell av elektrobransjen. Kjeden garanterer kort og godt å matche konkurrentenes priser på dekk.

– Får du et skriftlig pristilbud på dekk hos en av våre konkurrenter, er du velkommen til å legge det fram for oss. Dekknor lover å gi en lavere pris, og garantien omfatter alle dekk i vårt sortiment som også selges av andre seriøse aktører i bransjen, sier Solberg.

Dekknor fører fullt sortiment av dekk i alle dimensjoner fra de store merkenavnene, som Continental, Bridgestone, Michelin, Nokian, Vredestein, Pirelli med flere. Kjeden tilbyr også felger og dekkhotell.

Prisgarantien innføres med øyeblikkelig virkning.

– Vi kan garantere lave priser fordi vi driver butikkene våre effektivt og oppnår gode priser på store innkjøpsavtaler, sier Solberg, som eier Dekknors fire dekksentre sammen med Ramiz Safdar.

Hennings beste vintertips

Høsten er over oss, og snart kommer frostnettene. I Sør-Norge er 1. november siste frist for å legge om, mens 15. oktober er datoen som gjelder i de tre nordligste fylkene.

– Disse datoene er imidlertid bare veiledende. Du har ansvaret for å skifte når vær- og føreforhold tilsier det. Piggfrie dekk kan settes på bilen når som helst, men det anbefales ikke å kjøre med slike dekk på sommerføre, sier Henning Solberg.

Husk også:

Minste tillatte mønsterdybde er tre millimeter, men selv ved fire millimeter er egenskapene på vinterføre sterkt redusert

Gummien blir hardere med tiden. Etter fire, fem sesongers bruk er det på tide å bytte til helt nye dekk.

Sjekk både ventiler og dekk for skader. Er du i tvil om tilstanden, tilbyr Dekknor gratis sikkerhetssjekk.

Som rallyfører vet jeg hvor viktig riktig lufttrykk er for kjøreegenskaper, forbruk og slitasje. Sjekk med en gang du har lagt om og deretter ca. en gang i måneden.

Vinterdekkene har godt av noen mil på bar asfalt før de møter den første snøen eller isen. Nye dekk har dessuten en tynn beskyttende hinne som gir liten friksjon. Kjør forsiktig de første milene, først etter ca. 50-100 mil vil nye dekk yte sitt beste.

Om Dekknor:

I løpet av et års drift har Dekknor åpnet fire dekksentre; på Alnabru og Bryn i Oslo, på Lørenskog og i Spydeberg, Henning Solbergs hjemsted. Målet er å åpne en rekke nye dekksentre og ta større markedsandeler i årene som kommer. Selskapet har allerede 3000 dekkhotellkunder og har som mål å gi 20.000 kunder optimal oppbevaring og skift av dekk.

Powered by Labrador CMS