Genesis Delta GV70 Overland

Delta spesial

Genesis med fake off-roader

Hva i all verden er poenget med å utstyre en elegant, sivilisert bil med skikkelig grove dekk? Slik en tysk 4x4-spesialist, Delta, har gjort med en uskyldig Genesis.

Bilen har til og med fått nytt navn. Ikke bare heter den Genesis GV70 – nå heter den Overland i tillegg.

Jeg kjenner et bilmerke med Overland-navnet i. Det er Willys Overland, og den fortjener det med sine røtter tilbake til den originale Jeepen.

Hva som gjør denne egentlig ganske lekre luksusutgaven av Hyundai mer Overland fordi om den har fått ATR dekk fra Continental, begriper jeg ikke.

Jeg har nettopp snakket med en av villmarkens helter som hadde vært på hjortejakt uten at hjorten beit – eller hva det nå er hjorter ikke gjør.

Men vertskapet visste råd. En stor bøtte gulrøtter gjorde at man kunne høste av skogens overflod direkte fra soveroms-vinduet!

Jeg er sikker på at en Genesis, løftet fem centimeter med Delta utstyr og med grisete dekk, ville appellert til slike helter som elsker å høste av naturen.

Dessverre for dem finnes ikke Genesis i Norge, men for alle som er virkelig interessert har Delta et omfattende on-line utvalg. I både nyttige og direkte fjollete tilbehør.

Til denne Genesisen har de i tillegg til nye hjul lagt på skikkelige PIAA-lykter i taket og Baja-inspirerte lys i grillen. Dessuten har den fått en spesialbygget takgrinn med plass for anti-spinn plater.

For virkelig å understreke at her kommer gutta som ikke lar seg stoppe av noe eller noen som helst.

Hvis du virkelig vil leke en rullende parodi, så utstyrer Delta gjerne en Tesla Model Y for deg også.

Genesis Delta GV70 Overland
Genesis Delta GV70 Overland
Genesis Delta GV70 Overland
Genesis Delta GV70 Overland
Genesis Delta GV70 Overland
Genesis Delta GV70 Overland
Powered by Labrador CMS