Hummer HX Concept

Hummer HX

Hummer HX

Hummer HX

Hummer HX

Hummer HX

Hummer HX

Hummer HX

Hummer HX

Hummer HX skisse

Hummer HX skisse

Hummer HX skisse

Ungdommens Hummer

GM lar ungdommen slippe til med sine fantasier. Et av resultatene kan sees hos Hummer i Detroit i januar.


Publisert Sist oppdatert

Teamwork

Hummer HX er en konseptbil basert på unge designeres fantasier og ideer. David Rojas, Min Young Kang og Robert Jablonski, alle tre ferske designere fra College for Creative Studies i Detroit, fikk som sitt første oppdrag å formidle sine tanker om en fremtidig off-roader gjennom Hummer HX Concept.

- Siden Hummer appellerer til unge mennesker, var det et passende oppdrag til våre nyeste talenter, sier Ed Welburn, visepresident med ansvar for globalt design hos GM.

DNA

Designerne fikk streng beskjed om å inkludere Hummer-DNA i planene, men fikk likevel relativt fritt spillerom for sine ideer.

Akselavstand, bakkeklaring og fremtoning er viktig for merkets image, og hver av de unge designerne fikk ansvar for hvert sitt av disse områdene.

Etter tre måneder med skisser og teamwork fikk hver designer presentere sin modell laget i leire til GM-sjefene Bob Lutz og Ed Welburn. Disse tok så en avgjørelse på konseptbilens endelige design.

Konvertibel

Bilen som debuterer i Detroit har en FlexFuel drivlinje og off-road egenskaper som en ekte Hummer. Ved å fjerne et par takpaneler kan man kjøre åpent.

Bakdørene kan også fjernes for raskt å gjøre bilen om til en pickup. Om bilen realiseres blir den en utfordrer for Jeep Wrangler.

- Når du arbeider som et team, ser du at flere har inspirert bilens utseende, sier David Rojas, en av de unge designerne. Du kan se inspirasjon fra hver enkelt av oss i det endelige konseptet, og vi er stolte over å se våre skisser realisert.

Powered by Labrador CMS