Nissan GT-R

Nissan GT-R

Nissan GT-R

Nissan GT-R

Nissan GT-R

Nissan Forum Concept

Nissan for bane og Detroit


På Tokyo-utstillingen lanserte Nissan sportsbilen GT-R. Nå forteller de at den skal på banen. Dessuten har de et nytt USA-konsept på trappene.

Publisert Sist oppdatert

Det måtte jo bare bli en skikkelig racerbil av nye GT-R – skapt som der er for fart og utfordringer. NISMO (Nissan Motorsport International Co. Ltd.) har fått oppdraget med å forvandle sportsbilen til en uslåelig baneracer.

Les mer om den "vanlige" GT-R her

Det er i klassen GT500 Nissan skal delta i den tøffe japanske Super GT-serien, og for noen dager siden gjennomførte teamet en såkalt shakedown på Suzuka-banen for å innhente data for videreutvikling av bilen som skal debutere allerede neste sesong.

Det er fire år siden sist Nissan deltok i det japanske mesterskapet med GT-R, den gang holdt det til seier. Den suksessen håper de å gjenta allerede i sin første sesong med ny bil.

Folkelig

Selv om vi nå har blikket rettet mot Lillestrøm, minner Nissan oss på at Detroit-utstillingen ikke er så langt unna. I den anledning gir de oss en første skisse av Forum Concept som skal vise designretningen for en fremtidig generasjon av familiebiler.

Vi loves interessante linjer og innovasjoner som skinneløse skyvedører og manglende B-stolper. Designstudien er kreert av Nissan Design America og skal altså debutere på Detroit-utstillingen som starter 13. januar ’08.

Powered by Labrador CMS