Mens vi venter på Detroit
Chrysler CrossFire concept

Like over nyttår åpner Detroit-utstillingen sine dører. Som seg hør og bør, først for et stort pressekorps. Vi har allerede vist en rekke av de nyhetene som skal presenteres der, og i dag følger vi opp med et Chrysler konsept med det klingende navnet CrossFire.

Publisert

Eksteriøret bærer preg av at dette er en muskelbil. En stor grill gir nødvendig kjøling til en kraftig motor som befinner seg under et langt panser. Den delte frontruten gir et noe nostalgisk inntrykk. Det samme må sies om bakruta som også er delt på midten slik vanlig var på begynnelsen av 50-tallet. Og den runde coupé-formen levner ingen tvil om at dette er en potent sportsbil utenom det vanlige.

Interiøret preges av lær og lettmetall. Ekstreme bøtteseter gjør at fører og passasjer sitter godt med maksimal sidestøtte når bilen kjøres slik det er ment å kjøres: Aktivt!

Vi regner med å ha flere detaljer rundt Chrysler CrossFire når pressedagene starter i Detroit om en drøy uke. I mellomtiden kan du kose deg med bildene av det spennende konseptet.

Stort bilde forfra
Stort bilde bakfra
Stort bilde fra siden
Stort bilde av førermiljø

Av Terje Ringen – bilnorge.no

Powered by Labrador CMS