Ford Fusion
- Fusion bakfra
- Fusion bakfra

Skal Fusion inngå i Fiesta-familien?
Skal Fusion inngå i Fiesta-familien?
Ford Fusion
- Fusion intro
- Fusion intro
Ford Fusion
- Fusion forfra
- Fusion forfra

Ford Fusion: En nær fremtid?

Selvsagt legger Ford hovedtyngden på sin nye Fiesta som de debuterer i Frankfurt. De har lovet at Fiesta-familien etter hvert skal bli omfattende, og kanskje skal Fusion inngå i denne?

Publisert Sist oppdatert
By-bil

Konseptbilen er utstyrt med en turboladet DISI direkteinnsprøytet bensinmotor som prioriterer lavt forbruk uten at det går på bekostning av ytelsene. Den kompakte motoren veier bare 100kg, er på 1,1-liter, men yter likevel imponerende 110hk og har et dreiemoment på 160Nm. Den er utstyrt med Durashift EST manuell gearkasse som er enkel å betjene samtidig som den bidrar til bilens lave forbruk.

Hi-Tech
Interiøret i Fusion byr på moderne teknologi i form av et avansert navigasjonssystem med nye telematikk-funksjoner og et avansert multimedia underholdningssystem. Systemet gir ”real time oppdateringer om trafikk og parkeringsforhold i området hvor du befinner deg. Det kan også levere informasjon om for eksempel flytider slik at du blir forhåndsvarslet dersom flyet du skal reise med er forsinket.

Baksetepassasjerens interesser er også vel ivaretatt i Fusion. Mens føreren konsentrerer seg om trafikken kan baksetepassasjerene hygge seg med filmer, spill eller tilgang til Internett. Hver av passasjerene i baksetet kan velge sitt individuelle program via DVD/video, spill eller Internett. To høyoppløselige LCD-skjermer er integrert i forseteryggene.

Fusion-konseptet demonstrerer også en ny xenonlys teknikk fra Hella. Både fjern- og nærlys henter sine stråler fra samme lyskilde, noe som gir lavere strømforbruk, nye designmuligheter og samme lyskarakteristikk for nær- og fjernlysene.

Fusion er absolutt en bil i tiden, og blir mottagelsen god nok i Frankfurt ser jeg ikke bort fra at noe i nærheten av denne kommer i produksjon innen overskuelig fremtid.

Powered by Labrador CMS