Acura TLX

Honda Fit

Infiniti Q50 Eau Rouge Concept

Infiniti Q50 Eau Rouge Concept

Kia GT4 Stinger Concept

Kia GT4 Stinger Concept

Lexus F Concept

Lexus F Concept

Nissan Sport Sedan

Drypp fra Detroit

Detroit-utstillingen er årets første store bilmønstring. Første pressedag er 13. januar, men produsentene gir oss små drypp for å holde oss skjerpet i dagene fremover.

Publisert Sist oppdatert

Vi har valgt å samle noen av skissene og de første bildene her, så dere i alle fall får noen hint om hva vi kan forvente å så se i Detroit om en ukes tid.

Infiniti Q50 Eau Rouge har vi omtalt tidligere. Den er basert på deres nye mellomklasse-sedan, men skal være et alternativ til de heftige RS-variantene fra Audi, M’ene fra BMW og AMG’ene fra Mercedes.

Nissan Sports Sedan Concept skal gi hint om designen på fremtidige modeller fra Nissan. Trolig blir designretningen overført til neste generasjon Altima og Maxima som er populære modeller i USA, men vi vil nok finne tilsvarende DNA i den nye Golf-utfordreren som lanseres i Europa mot slutten av 2014.

Kia viser seg fra sin mest sportslige side med GT4 Stinger Concept. Foreløpig har vi mottatt to dataskisser, og det eneste vi vet er at konseptet er en 2+2-seters sportsbil med en 2,0-liter som leverer 315 hester til bakakselen.

Lexus røper at de skal avduke en ny F-modell på Detroit-utstillingen. Det eneste de røper er at det dreier seg om en coupé. Vi loves å få oppgitt både navn og tekniske spesifikasjoner på utstillingen.

Navn og logo er derimot omtrent det eneste vi får vite om Acuras Detroit-debutant. TLX er betegnelsen på en mid-size luksussedan som skal erstatte den eksisterende TL.

Mer konkret er Honda Fit, den kompakte modellen som er kjent som Jazz hos oss. I Detroit skal neste generasjon av den praktiske småbilen vises.

Nyheter vi allerede har omtalt i forbindelse med Detroit er Mercedes C-Klasse, ny Mini, BMW M3 og M4, neste generasjon Mustang samt Audis nye Show Car. Vi lover å gi deg best mulig dekning når showet starter med pressedager 13.-14. januar.

Powered by Labrador CMS