Ny kø-generator

I samme øyeblikk som DS3 Crossback E-Tense avdukes i Paris i morgen, kan du sette deg på reservasjonsliste i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Merk deg tidspunktet – fra tirsdag 2. oktober kl. 09.00 blir det mulig å reservere en DS 3 Crossback E-Tense i Norge. Du må betale et depositum, og du får ikke noen bil før tidligst neste høst. Men det vil neppe legge noen demper på interessen.

– Basert på den store etterspørselen etter elbiler i Norge er vi veldig glad for å kunne lansere reservasjonsløsningen for Nye DS 3 Crossback E-Tense, sier Thomas Christensen, merkesjef DS.

– Siden bilen ble vist for første gang har det vært stor interesse for modellen, og forhandlerne våre har blitt kontaktet av kunder som ønsker å reservere den.

Slik reserverer du
For å sikre deg plass i køen følger du denne lenken: https://reserver.dsautomobiles.no/ds3-crossback/ hvor du må betale et depositum på 3.333 kroner for å sikre din plass i køen.

Beløpet er fullt refunderbart frem til kjøpskontrakt er signert. Innen den tid bør også prisene være klare slik at man har mer konkrete holdepunkt for å ta en avgjørelse.

Alle som reserverer en bil får tilgang til en egen «Min Side» hvor de kontinuerlig har oversikt over sin reservasjon. Valg av ønsket forhandler blir gjort på «Min Side» i forkant av bestilling våren 2019.

Kan bli en Norgesbil
DS 3 Crossback E-Tense har de kvaliteter som skal til for å bli en norsk volumselger – selvsagt avhengig av hvilken pris den får – noe vi ikke aner foreløpig.

Bilen har en oppgitt rekkevidde på over 300 kilometer målt etter den nye WLTP-metoden. Dessuten kan batteriet hurtiglades til 80 prosent på 30 minutter med 100 kW lader. Den elektriske motoren er på 136 hk og batteriet er plassert i gulvet.

Les om den ladbare hybriden DS 7 Crossback E-Tense

– Vi har store forventninger til de kommende E-Tense modellene fra DS, både helelektriske og plug-in hybrider, og forventer at disse vil falle i smak hos norske kunder, fortsetter Christensen.

– DS 3 Crossback E-Tense er med på å fremskynde leveringen av høyaktuelle elektriske modeller med lang rekkevidde til Norge, og vi håper å se mange helelektriske DS 3 Crossback E-Tense på norske veier allerede høsten 2019, avslutter merkesjefen.

Les flere detaljer om den spennende nykommeren i vår forhåndsomtale

Powered by Labrador CMS