Peugeot E-308
Peugeot E-308

Peugeot E-308

Prisen er klar – leveringene starter til høsten

Den norske Peugeot-organisasjonen får endelig en bil de har vente lenge på når helelektriske E-308 kommer på markedet til høsten.

Bertel O. Steen velger å kun ta inn nykommeren i utstyrsnivå GT, hvilket innebærer en solid utstyrspakke som blant annet inneholder seter i skinn/Alcantara, LED Matrix adaptiv lyspakke, i-Connect Advanced 4G med navigasjon og OTA-oppdateringer.

Videre har bilen 10-tommers berøringsskjerm, trådløs tilkobling av Apple CarPlay og Android Auto, 10-tommers 3D head-up instrumentpanel, adaptiv cruise-kontroll med stop/go, samt parkeringssensorer og ryggekamera, nøkkelfri adkomst/start og 18-tommers felger.

Motoren har en effekt på 156 hestekrefter, og en batteripakke på 51 kWt netto gir en rekkevidde på over 400 kilometer under ideelle forhold.

– Det er viktig å huske på at lang rekkevidde ikke bare skapes av større batterier, men også av lavt forbruk. I E-308 viser Peugeot at batteristørrelsen med fordel kan holdes nede, og dermed også gjøre elbilen billigere både i innkjøp og i bruk, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

Peugeot E-308 GT får en prislapp på 418.900 kroner.

Powered by Labrador CMS