Oppgradering for Skoda Enyaq

Skoda har sendt ut en pressemelding hvor de presenterer oppgraderinger av programvaren i Enyaq Coupé. Dette skal senere også komme eksisterende brukere av Enyzq til gode.

Publisert
Ny Enyaq software<br><br>
Ny Enyaq software

– En ny software-pakke øker rekkevidden for Enyaq iV-familien, korter ned ladetiden, øker komfort og optimaliserer betjeningen, heter det i pressemeldingen.

Skoda sier de har installert den nye ME3 programvaren i Enyaq iV Coupé siden produksjonen startet i februar, og den installeres også i nye utgaver av SUV-en. Kunder som allerede eier en Enyaq vil få tilbud om gratis oppdatering i andre halvår 2022.

Den nye programvaren gir også forbedringer med hensyn til funksjonene i infotainment og head-up display. I tillegg har tjenestene i Skoda Connects mobilapplikasjon blitt oppgradert.

Les mer om Enyaq iV Coupé

En ny «battery care»-modus gjør at batteriene bare lades til 80 prosent under normale forhold slik at de får økt levetid. Du kan selvsagt lade til hundre prosent når du har behov for maksimal rekkevidde. Programmet reduserer ladehastigheten for å unngå spenningstopper.

Ifølge Skoda fungerer dette som eco-modus på en mobiltelefon som også forlenger batteriets levetid.

Modeller med firehjulsdrift får en ny «Traction mode» som er velegnet når man beveger seg på røffere underlag enn asfalt eller glatt vei. Systemet sørger for konstant firehjulsdrift i hastigheter opptil 20 km/t.

Det er også gjort endringer med hensyn til automatisk temperaturstyring av batteripakken slik at denne raskere bringes til ideell driftstemperatur og holder seg der.

Klikk på bilder under for flere detaljer.

Powered by Labrador CMS