NIO åpner batteribyttestasjon nr. 2

Mandag 15. august åpner NIO sin andre stasjon for batteribytte. Mens den første ligger i Lier skal er den andre plassert i Vestby.

Adm. direktør Marius Hayler omtaler stasjonen som et naturlig bindeledd mellom Oslo og Gøteborg – noe som betyr at den vil knytte det norske Power Swap systemet sammen med det planlagte nettverket i Europa.

Stasjonen, med adresse Svarthagsveien 1, 1540 Vestby, vil være den andre av sitt slag i Europa. Stasjonen i Lier som var den første, har allerede rukket å gjennomføre mer enn 1000 batteribytter.

– I snitt har vi gjennomført ca. 200 batteribytter i måneden siden vi åpnet stasjonen på Lier. Det er et klart bevis på at brukerne våre setter pris på batteribytteteknologien og mulighetene denne gir dem, sier Marius Hayler, daglig leder i NIO Norge.

Inviterer til å teste

NIO inviterer alle som er nysgjerrige til å komme innom stasjonen mellom 15. og 20. august for å prøvekjøre NIO ES8 og teste batteribyttestasjonen.

– Å tilby batteribytte er en effektiv måte å øke levetiden til batteriene og derigjennom livsløpet til elektriske biler. Teknologien representerer både bærekraft og brukervennlighet, legger Marius Hayler til.

Powered by Labrador CMS