Ford Mustang Mach-E

Senker pris og hever servicegrad

Ford tilpasser seg skjerpet konkurranse

Ford Motor Norge forsterker satsningen på Mustang Mach-E. Økt produksjon med kortere ledetider, reduserte priser og kostnadsfritt dekkhotell er blant de nye tiltakene.

Publisert Sist oppdatert

Nå blir det kortere ventetid på Mustang Mach-E. Det skjer som følge av en markant planlagt produksjonsvekst, som også er mer kostnadseffektiv.

Samtidig introduserer Ford Motor Norge en storsatsing på Mustang Mach-E som bl.a. inkluderer reduserte priser for å imøtegå de nye norske avgiftene, enklere bilhold for kundene og mer attraktiv og forutsigbar finansiering.

– Vi konkurrerer i et knalltøft marked både nasjonalt og internasjonalt, og vi har et klart mål om å være det ledende merket innenfor elektrifisering – både globalt og nasjonalt. Produksjonsøkningen og en mer strømlinjeformet produksjonsprosess gjør at vi nå kan levere flere biler raskere og mer kostnadseffektivt til kundene, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Han medgir at de nylig innførte avgiftene på elbiler har påvirket etterspørselen negativt. Derfor har Ford Norge nå valgt å redusere de veiledende prisene på Mustang Mach-E.

– Dermed reduserer vi også mva.-beløpet kunden må betale, samt nuller ut effekten av den nylig innførte vektavgiften, sier Berg.

Han legger også andre elementer inn i pakken for å gjøre Mach-E mest mulig attraktiv – som gunstig finansiering og innføring av 3 års kostnadsfritt dekkhotell og dekkskift.

I de fleste tilfeller tilbyr også Ford-forhandlerne kostnadsfri hente- og bringetjeneste av kundens Mustang Mach-E.

Produksjonsøkningen er en viktig del av Ford sin globale Ford+ plan med en investering på opp mot 500 milliarder kroner frem mot 2026 i en helelektrisk fremtid.

Ford har allerede sikret seg leveringer, batterier og råmaterialer som kreves for å skalere opp produksjonen av både Mustang Mach-E, E-Transit og F-150 Lightning i tiden fremover.

Slik ser de nye veiledende prisene på Mustang Mach-E ut:

Powered by Labrador CMS