Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT

Ford viser elektrisk toppmodell

Mustang Mach-E er blant neste års nykommere med lang venteliste. Nå har Ford vist den i en ekstra potent GT-utgave.

Publisert Sist oppdatert

Ford lover at Mustang Mach-E GT kommer på markedet sent neste år, så for dere som syns 346 hester i standardutgaven er i minste laget, er den kanskje verd å vente på?

Mach-E GT varter nemlig opp med hele 465 ponnier og et dreiemoment på 830 Newtonmeter kombinert med firehjulsdrift. De lover akselerasjon på nivå med Tesla Model Y Performance – 3,7 sekunder til hundre – mens toppfarten er 200 km/t.

Bilen er utstyrt med den største batteripakken (88 kWt netto) og skal være kapabel til en rekkevidde på nesten 50 mil. Intelligent Ride skal være i stand til å gi mer nøyaktig estimat ved å ta hensyn til lagret kjørestil, vær og trafikkdata på ruten.

Her er alt du trenger å vite om Mustang Mach-E

Med ladehastighet på 150 kW fyller du ifølge Ford ti mils rekkevidde i løpet av ti minutter.

Blant spesialutstyret i GT-modellen inngår MagneRide adaptivt chassis, 20-tommers spesialfelger, røde calipere og unike lakkfarger, som Grabber Blue og Cyber Orange som bildene våre viser.

En 15,5-tommers full HD berøringsskjerm støtter neste generasjon Sync infortainment, som ifølge Ford lærer sjåførens oppførsel og preferanser for å komme opp med smarte forslag.

Ford Performance seter og et unikt ratt med innslag av semsket skinn følger også med.

Ford holder priser som lovet

For å sukre tilbudet ytterligere tilbyr Ford de som bestiller en Mach-E GT fem års gratis tilgang til FordPass ladestasjoner, som de nå fins 155.000 av i Europa, samt ett års rabattert lading ved de 270 eksisterende Ionity-stasjonene.

Les også: Ford leker med eldrift

Powered by Labrador CMS