Opel Combo Tour
Opel Combo Tour har mange smarte løsninger for passasjerer og bagasje
Opel Combo Tour har mange smarte løsninger for passasjerer og bagasje
Opel Combo Tour
- Combo fra siden
- Combo fra siden
Opel Combo Tour
- Combo bakfra
- Combo bakfra
Opel Combo Tour
- Combo forfra
- Combo forfra

Enda en Combo på plass

For snart en måned siden kunne vi vise deg de første bildene av nye Opel Combo som debuterer i Frankfurt. Vi fortalte også at bilen kommer i tre versjoner. Her får du de første bildene av den som kommer sist på markedet.

Publisert

God plassutnyttelse
Combo Tour er et virkelig multitalent med god plass for så vel passasjerer som bagasje. Det sørger et fleksibelt interiør for på tross av relativt beskjedne mål. I lengderetningen måler Combo Tour 4,32 meter mens den har en bredde på 1,68m og en høyde på hele 1,80m. Det sørger for god hodeplass til samtlige passasjerer og godt med benplass til de i baksetet. Praktske skyvedører gjør av- og påstigning bekvem. Et sikkerhetsnett kan monteres valgfritt bak for- eller bakseter for å sikre passasjer mot løs bagasje.

Og bagasje er det plass til mye av i Combo Tour. Dobbelthengslete bakdører og store skyvedører på begge sider gjør det lett å få selv store gjenstander inn og ut av bilen. Selv med fem passasjerer har Tour et sjenerøst bagasjerom som måler 1,01x1,17x1,12 meter (LxHxB), og det tilsvarer et volum på hele 1324 liter fra gulv til tak. Når du dekker til bagasjen under vindushøyde får du et rom på 455 liter (VDA). Dersom du legger ned baksetet får du et flatt gulv som måler hele 1,60 meter i lengderetningen. Og utnytter du hele kapasiteten fra tak til gulv har du da et lasterom på 2320 liter (VDA).

Smarte detaljer
Også de små ting finner sin naturlige plass i Combo Tour. Det finnes praktiske rom i dørene samt koppeholdere plassert både i sidepaneler og bak på midtkonsollen. Et stort rom i taket gir plass til dokumenter og kart og det finnes i tillegg en skuff under passasjersetet fremme. Ønsker du å kjøre luftig kan bilen utstyres med et stort foldetak, og selvsagt mangler det ikke på tilleggsutstyr som aircondition, infotainment og hva du ellers måtte ønske deg i Opels rikholdige program.

Motormessig skal Combo Tour som sine øvrige familiemedlemmer leveres med tre alternativer; en bensinmotor på 1,6 liter og to turbodieselvarianter på 1,7 liter. Disse yter fra 65 til 87 hester.

Den får noen franske konkurrenter å bryne seg på, men Combo Tour representerer en ny trend som blir mer og mer populær. Så smør deg med tålmodighet frem til neste høst dersom dette er noe for deg. I mellomtiden kan du for eksempel ta en titt på Citroën Berlingo, Peugeot Partner eller Renault Kangoo som alle representerer den samme klassen. Ingen av dem er spesielt spennende å se på, men du verden så praktiske de er. Begrepet Flerbruksbil har aldri vært mer passende.

Powered by Labrador CMS