Volkswagen Polo 2002
- Polo forfra
- Polo forfra
Volkswagen Polo 2002
- Polo interiør
- Polo interiør
Volkswagen Polo 2002
- Polo fra siden
- Polo fra siden
Volkswagen Polo 2002
- Polo bakfra
- Polo bakfra

Nye Polo debuterer på Frankfurt-utstillingen
Nye Polo debuterer på Frankfurt-utstillingen

VW fornyer Polo

Polo er blant de viktigste volumselgerne til Wolfsburg-fabrikken. Mer enn 7 millioner har Volkwagen solgt de årene den har vært på markedet, og også i Norge har Polo satt sitt preg på salgsstatistikken i en årrekke.

Publisert

Eksteriørt legger vi først og fremst merke til nye lykter foran og bak. Doble runde lykter i front viser slektskap med lillebror Lupo. Bak får nye Polo tidsmessige lykter med rødt og klart glass.

Miljøvennlige motorer
Fra introduksjonen leveres Polo med tre alternative motorer: en 3-sylindret og en 4-sylindret bensinmotor på henholdsvis 65 og 75 hester, førstnevnte med et sylindervolum på 1,2 liter er nyutviklet. I tillegg kan bilen leveres med en 3-sylindret TDI motor som yter 75hk. Fra januar 2002 vil programmet utvides med ytterligere fem motorer, deriblant en ny 4-sylindret direkteinnsprøytet bensinmotor (FSI) på 85hk og en mindre 3-sylindret på 55hk. Dette burde være miljøvennlige motorer som er godt tilpasset det norske avgiftssystemet.

Nye Polo kommer i fire utstyrnivåer med betegnelsene Firstline, Trendline, Comfortline og Highline. Den kan leveres med 2 eller 4 dører. Alle modellvarianter er utstyrt med ABS-bremser, elektro-hydraulisk servostyring, 4 kollisjonsputer, 4 nakkeputer, varmereflekterende glass og turteller som standardutstyr.

Stort utvalg
Det finnes også et rikholdig utvalg av tilleggsutstyr du kan utstyre nye Polo med, blant annet stabilitetsprogrammet ESP med hydraulisk bremseassistanse (HBA) og klimaanlegg med nyutviklet aircondition som er langt mer drivstoffgjerrig enn andre systemer. For første gang kan også Polo leveres med et integrert barnesete bak.

VW har lagt vekt på å skille designen på 2- og 4-dørs modellene slik at 2-dørsutgaven legger vekt på det sportslige mens 4-dørsversjonen med sitt tredje sidevindu gir bedre inntrykk av rommeligheten i nye Polo.

Til Norge kommer nye Polo neste vår. Samtlige utstyrsnivåer og de fleste motoralternativer blir da tilgjengelige. Marina Bakkum hos Harald A. Møller håper på å ha prisene klare når Frankfurt-utstillingen åpner sine dører den 13. september. Bilnorge holder deg oppdatert.

Prisene på dagens Polo finner du ved å søke på Nybil. I skrivende stund kan du også velge mellom 234 brukte VW Polo fra norske merkeforhandlere på Bilnorge.

Powered by Labrador CMS