VW Caddy Maxi Life
VW Caddy Maxi Life
VW Caddy Maxi Life
VW Caddy Maxi Life
VW Caddy Maxi Life

Mellomstor Volkswagen

Volkswagen Nutzfahrzeuge har med seg en ny bil til Frankfurt. Men neida, de tar ikke feil av årstallene.

Publisert Sist oppdatert

Annet hvert år, når den høstlige utstillingen for personbiler legges til Paris (Genève er alltid på våren), er det utstilling for nyttekjøretøy i Frankfurt. Og dit reiser selvsagt våre kolleger i YrkesBil for å rapportere.

Men VW Nytte har selvsagt også kjøretøy for personbefordring, og det er et nytt slikt vi får møte i Frankfurt. Caddy Maxi Life skal dekke gapet mellom en Transporter og en vanlig Caddy eller Touran.

For hele familien

Men en akselavstand som er strukket med 32 cm får den en samlet lengde på 488 cm – nesten halvmeteren lenger enn en Caddy. Dermed blir det plass til tre seterader – og, ikke minst – 380 liter bagasje med 7 personer om bord.

Tar du ut tredje seterad og folder sammen rad to, øker kapasiteten til hele 1350 liter. Skyvedører på sidene letter inn- og utlessing av varer og passasjerer.

Motorutvalget består av en 103-hesters utgave for bensin og dieselvarianter på 1,9 liter / 104 hk eller 2,0 liter / 140 hk.

I Tyskland, hvor salget starter i løpet av andre halvår, skal bilen leveres med vinduer og inntil 7 seter, eller som varebil med paneler. Blant standardutstyret inngår ABS, TCS, EBC og airbag på førersiden.

Til Norge kommer bilen tidlig 2008. Også her kan den leveres som personbil med inntil 7 seter eller som varebil med en kapasitet på inntil 4.200 liter last. Maks lastevekt er 800 kg.

Powered by Labrador CMS