Frankfurt – ikke riktig millionen

Verdens viktigste messe for mobilitet, kaller arrangørene Frankfurt-utstillingen nå.

Publisert Sist oppdatert

Klikk HER for alt fra Frankfurt!

Jeg vet ikke om arrangørene av årets IAA i Frankfurt leste BilNorges artikkel om hvordan Frankfurt ikke var verdens største bilutstilling på noe område, verken hva angår areal, antall utstillere eller antall besøkende.

De forsøker alt de kan, å utvide åpningstiden er selvfølgelig et slikt våpen. Men allikevel må arrangørene nøye seg med å påstå at årets Frankfurt var ”Verdens mest betydningsfulle fagmesse for mobilitet”!!!

Hva da med det svært betydningsfulle besøkstallet? Foreløpig har de ikke gått ut med det. Arrangøren nøyer seg med å si at de nådde ”nesten 1 million… og at det ble bedre enn besøket for to år siden. (De nevner det ikke, men vi vet at da var det 940.000).

De forteller også at denne gangen var det 1.081 utstillere med, av dem var 42 prosent utenlandske, hvilket vil si ”58 flere enn forrige gang”. Uten å si et ord om utviklingen av totalen eller av antall tyske utstillere.

Dessuten var det 14.772 journalister der (”derav 40% fra utlandet”). Journalist-tallet vet jeg imidlertid er ukorrekt, jeg har ikke tall på alle bilforhandlere og interesserte kunder som gikk rundt med presseskilt de to første pressedagene.

Men selvfølgelig er det ikke tvil om at Frankfurt var en suksess. Det blir bare så krampeaktiv når de skal forsøke å bli størst i hele verden.. Men jeg tror på at to av tre av alle besøkende regner med å komme tilbake neste gang. De kan allerede nå notere datoene i almanakken: 17. til 27. september 2009.

Powered by Labrador CMS