Rinspeed Senso
Rinspeed Senso

Rinspeed minner om Geneve

Frank Rinderknecht har sansen. Mens vi alle løper hysterisk rundt etter kommende Detroit-debutanter, sender han oss en melding der han forteller om hva Rinspeed skal vise i Geneve. Og når jeg sier at han har sansen, mener jeg det virkelig denne gangen. Bilen heter Senso.

Publisert Sist oppdatert

Som man ser av bildene snakker vi om en kompakt, åpen 1+2 seter, men det er bare en liten del av historien. Han kaller Senso den mest sensuelle bilen i verden, og da mener han sensuell i den forstand at den ”senser”, føler, føreren. En rekke nyutviklede sensorer og følsomme flater registrerer en rekke biomekaniske data som er aktuelle for deg akkurat der og da, og regulerer en del av bilens reaksjoner og egenskaper etter disse informasjonene.

Spør ikke meg, jeg forsøker bare å gjengi jeg.

Et av formålene med at bilen tilpasser seg føreren, og ikke omvendt, skal være at en avslappet sjåfør som føler seg vel, også føler seg trygg og dyktig, hvilket kan være med å på redusere ulykkestallene – antyder den sveitsiske drømmebil-produsenten.

Jeg er sikker på at det kommer bedre, og mer utfyllende forklaringer senere, og vi skal holde dere oppdater frem til utstillingen åpner den 1. mars.

Og imens kan dere jo forsøke å finne ut mer selv, ved å følge linkene til samarbeidspartnerne:

Powered by Labrador CMS