Eadon Green Black Cuillin
Eadon Green Black Cuillin
Eadon Green Black Cuillin
Eadon Green Black Cuillin
Eadon Green Black Cuillin
Eadon Green Black Cuillin
Eadon Green Black Cuillin

Det store mysteriet

Her er en jeg ikke vet noe om, bortsett fra V12, 1930-talls stil og oppkalt etter noen fjell på en øy på østsiden av Skottland.

Publisert Sist oppdatert

På hjemmesiden til Genève-utstillingen står det oppført: Eadon Green Black Cuillin Stand 2242, og så en mystisk profiltegning av noe som kan se ut som en lekker utgave av Morgan Aero 8. Pluss en innholdsrik logo.

Det står også: «Et helt nytt design, en to-seters coupé i 30-talls stil, bygget på en moderne plattform med eleganse og egenskaper som man venter fra en eksklusiv moderne overklassebil.»

Ja vel.

Vi må gå til engelske Autocar for å vite mer, de har både noen ekstra bilder og ekstra informasjoner. Og skriver at det er en V12 bil, at den kommer fra en ny bedrift i Shoredicht og at den åpenbart blander gammelt og nytt.

Gammeldagse instrumenter – skjønt det er ikke veldig gammeldags når speedometeret er gradert til 170 Miles per hour, og turtelleren er rødlinjet på 7K – blandet med en digital gir-indikator og moderne brytere.

Autocar har også klart å tolke firma-logoen. Den består av noe adelsmerke-aktig, med ordet Integritet under, og i ringen med firmanavnet finner man flagg som brukes på racerbanen. Autocar regner med at det betyr at bilen satser på ytelse!

Dessuten har de så god geografisk peiling at de kan fortelle at Cuillin er navn på en rekke fjelltopper på den røffe Skye-øya – Skottlands nest største.

Vi får la det bli med det. Men stand nummer 2242 ligger rett vis a vis Subaru, og nærmeste nabo er Sbarro – så det er ganske garantert at jeg ikke kommer til å unngå den.

Powered by Labrador CMS