HiPhi A
HiPhi A

Debut på Auto Guangzhou

HiPhi utfordrer med hypersportsbil

HiPhi er den ferskeste kinesiske produsenten som har etablert seg i Norge. Om et par dager viser de en ny modell i hyperbilklassen på bilutstillingen Guangzhou Auto – her får du en forsmak.

I stedet for å etablere sitt utstillingsvindu i et nærmest bilfritt Oslo sentrum, valgte HiPhi å plassere sin «Oslo»-avdeling på Strømmen Storsenter hvor du kan parkere din egen bil i senterets p-hus og vandre rundt på innesko, uansett værforhold.

To modeller er allerede på plass i utstillingslokalene, HiPhi X og Z, og en Y er heller ikke langt unna. Prisene for de to førstnevnte finner du her

Men når bilutstillingen i Guangzhou åpner sine dører til helgen, står en helt ny modell på scenen. Og nå satser produsenten på å utfordre i det absolutte toppsjiktet.

Hyperbil for neste generasjon

HiPhi A defineres som en «hyperbil for neste generasjon» med fire dører og like mange seter. Den skal bygges i et meget begrenset opplag, så regn med pris deretter. Produksjon og utlevering starter etter planen i første kvartal 2025.

Basert på en 800-volts plattform har HiPhi A tre motorer – en foran og to bak – med maks effekt på inntil 1305 hestekrefter. De oppgir null til hundre på rett over to sekunder og toppfart på nesten 300 km/t.

Videre lover de avansert chassis-teknologi med aktiv bakhjuls-styring, CDC aktiv og kontinuerlig demping samt en vektfordeling mellom akslene på 50:50.

Vi loves flere detaljer i tiden fremover, så følg med.

HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
HiPhi A
Powered by Labrador CMS