Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V

CR-V, endelig med diesel

Når en bil som har ligget på eller nær toppen i sitt segment i lang tid, endelig får en dieselmotor, så er det jevngodt med en komplett re-design. Det er i hvert fall hva Honda håper med Parisutstillingens CR-V. Dessuten er den jo lettere re-designet.

Publisert Sist oppdatert

For endringene er både iøynefallende og viktige. Det iøynefallende er ny design på front og hekk, og endringer i interiøret, og er kanskje ikke så viktig som at 4x4-systemet er forbedret og at veltetendenshindringselektronikken (VSA = Vehicle Stability Assist) er standard på alle modellene sammen med 16 tommers hjul og større bremser. Standard er forresten også sidekollisjonsgardinene blitt.

Men det viktigste for en rekke markeder i Europa er nok at nå skal suksessmodellen også kunne leveres med en dieselmotor. Det dreier seg om 2,2 liters i-CTDi-motoren som i denne installasjonen later til å være innstilt på 140 hester og 340 Nm. Common Rail, Turbo og alt som hører med til en moderne dieseloppskrift finner du der. Motoren er Hondas egen, også her velger de å gjøre sin egen greie. Beundringsverdig.

Powered by Labrador CMS