Vi skal kjøre i30 stasjonsvogn

Torsdag drar jeg til Amsterdam og Düsseldorf for å prøvekjøre tredje generasjon Hyundai i30 stasjonsvogn. I tillegg skal vi få en titt på deres nye GTI-utfordrer.

Publisert Sist oppdatert

Det er et halvt år siden vi kjørte femdørs-utgaven av nye i30, og nå følger endelig stasjonsvognen som nok er vel så interessant, i alle fall for de som trenger en familiebil.

Skjønt det bærer ikke registreringstallene fra OFV preg av – i første halvår ble det montert norske skilter på 185 nye i30, av disse kun 12 stasjonsvogner. For Hyundais del får vi håpe det skyldes generasjonsskiftet og at det blir mer vind i seilene når den nye modeller kommer utpå høsten.

Vi skal kjører tur retur Amsterdam-Düsseldorf i morgen, så det blir mest motorvei, men vi skal nok grei å ta en avstikker eller to på litt mer typisk «norske veier» i området også.

Dessuten får jeg god tid til å spørre informasjonssjef Morten Brusletto i Hyundai Norge om det du måtte lure på.

I Düsseldorf skal vi være med på avdukingen av Hyundai i30N som er Hyundais utfordrer til Golf GTI, Civic Type R og deres like.

Uansett hva du måtte lure på om disse modellene, eller annet du har lyst til å spørre Hyundai om når du har dem på «tomannshånd», så send meg en mail via denne linken.

Jeg lover å videreformidle spørsmålene, og svar skal du også få, enten direkte eller via BilNorge når vi kommer tilbake med våre inntrykk av bilen.

Powered by Labrador CMS