Attraktive priser på Ioniq 5

Hyundai har nå publisert priser på flere varianter av Ioniq 5 med både bak- og firehjulsdrift.

Publisert Sist oppdatert

Da modellen ble presentert fikk vi kun vite prisene på lanseringsutgaven med betegnelse Project 45, men siden denne ble utsolgt på under en time har potensielle kunder ventet spent på å få priser på de ordinære modellene.

Nå er disse klare.

– Vi lanserer nå Ioniq 5 for ordinært salg og begynner å skrive kontrakter i mai. Ioniq 5 kommer fra start med Premium utstyrsnivå som standard, og Long Range-batteripakken. Kundene kan velge mellom bak- og firehjulsdrift, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Han definerer Ioniq 5 som en påkostet og attraktiv crossover i familiesegmentet. Takket være en bredde på hele 1.890 millimeter, en lengde på 4.635 millimeter og en akselavstand på hele 3.000 mm er bilen svært romslig.

– Dette er en stor familiebil i det typiske familie-SUV, eller crossover-segmentet. Utvendig er bilen blant de største i klassen, og innvendig sprenger den grenser med sin smarte utforming og enorme akselavstand. Dermed er den romslig som en bil i D-segmentet, sier Knudsen.

– Bilen har dessuten et helt flatt gulv takket være den nye dedikerte elbilplattformen vår. Med denne bilen flytter vi normene for interiørdesign med elementer som minnefunksjon på samtlige seter, flyttbar midtkonsoll, og et baksete som kan skyves hele 20 cm i 40/60-delt konfigurasjon. Det gjør Ioniq 5 til en virkelig fleksibel familiebil, som kan tilpasses de aller fleste behov.

Når det ordinære salget åpner i mai, vil IONIQ 5 tilbys med Premium utstyrsnivå som standard. Dette er Hyundais høyeste utstyrsnivå, og betyr ifølge Knudsen at nær sagt alt tenkelig utstyr er standard.

De eneste tilvalgene man kan velge er oppgradering fra 19- til 20-tommers felger, samt et heldekkende Vision Roof-glasstak.

Standard Range-batteripakke vil først lanseres på et senere tidspunkt.

Ioniq 5 Long Range har rekkevidde på inntil 481 kilometer med bakhjulsdrift og inntil 460 kilometer med firehjulsdrift. Maks effekt er henholdsvis 217 og 305 hestekrefter, og begge varianter kan trekke tilhengere på inntil 1600 kg.

Les alle detaljer og se stort bildegalleri av Ioniq 5 her

IONIQ 5 prisliste:

  • IONIQ 5 Long Range RWD Premium kr. 464 000 + levering
  • IONIQ 5 Long Range AWD Premium kr. 494 000 + levering
  • 20'' lettmetallfelger + kr. 5 000
  • Vision Roof (krever 20'' lettmetallfelger) + kr. 15 000

Ordinært salg av IONIQ 5 åpner mandag 3. mai.

Powered by Labrador CMS