Hyundai Ioniq 6
Hyundai Ioniq 6

Ny versjon av Ioniq 6

Over 600 km til under 500.000

Hyundai Motor Norway lanserer nå en ny utstyrsversjon av Ioniq 6. Med Long Range batteripakke har bilen en WLTP-rekkevidde på inntil 614 kilometer.

Publisert

Ioniq 6 Advanced er priset 45.000 kroner lavere enn Premium-versjonen som så langt har vært eneste alternativ. Det betyr at utgaven med bakhjulsdrift har en startpris på kr 464.000 pluss leveringsomkostninger. Ønsker du firehjulsdrift er tillegget 40.000 kroner.

– Med IONIQ 6 Advanced bryter vi barrierer for hvor lite man må betale for svært lang rekkevidde. Hele 614 kilometer rekkevidde og en pris langt under en halv million er med på å gjøre denne modellen veldig attraktiv, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

– Som med Ioniq 5 Advanced, har Ioniq 6 Advanced et utstyrsnivå vi tror appellerer til mange kunder, og bilen peker seg virkelig ut når det kommer til hvor mye komfort, rekkevidde og kjøreglede man får for pengene.

Høyt utstyrsnivå

Ioniq 6 Advanced har ifølge importøren en lang utstyrsliste som standard. Det inkluderer blant annet elektrisk bakluke, tofarget stemningsbelysning med over 4000 fargekombinasjoner, samt meget god lyddemping takket være doble laminerte sidevinduer og akustisk frontrute. Smarte IFS Matrix-lykter inngår også, så vel som en lang rekke komfort- og sikkerhetsegenskaper.

Bilen har blant annet Highway Driving Assist II som standard. Med nivå 2-autonomi byr dette systemet på en rekke innovasjoner, og under gitte forutsetninger vil bilen selv kunne skifte fil på sjåførens kommando.

Avansert navigasjonsbasert smart cruise-kontroll og OTA-oppdateringer (Over-the-Air) er også standard, i tillegg til to 12,3-tommers skjermer, filholder, automatisk nødbrems med kryssfunksjon, bakseteovervåkning, 18-tommers felger og oppvarmede for- og bakseter, for å nevne noe.

Du finner flere detaljer om pris og utstyrsnivå på Hyundais norske hjemmesider.

Powered by Labrador CMS