Volkswagen ID.3 Pro S

Volkswagen ID.3 Pro S

Håper ny variant skal øke salget ytterligere

Volkswagens ID.3 har nylig blitt oppgradert, og nå kommer også den videreutviklede Pro S-utgaven.

Publisert Sist oppdatert

ID.3 var første modell ut på Volkswagens MEB-plattform, og de første bilene kom til Norge i 2020. ID.3 er nylig oppgradert, og nå lanseres en ny variant – ID.3 Pro S. Hittil i år er den merkets nest mest solgte modell etter ID.4, og siden lanseringen er det ifølge OFV registrert drøyt 18.000 nye ID.3 i Norge.

– Modellene i ID.-familien til Volkswagen er betydelig oppgradert. ID.7 introduserte neste generasjon software og infotainment-system, og kom med etterspurte funksjoner som forvarming av høyvoltsbatteriet. Dette har også kommet de andre ID.-modellene til gode, og oppgraderte ID.3 Pro S bidrar til å gjøre modellporteføljen vår enda mer attraktiv, sier Sølve Kværn, fungerende leder for Volkswagen personbil i Harald A. Møller AS.

Mer effektiv lading

Det er under karosseriet og på innsiden endringene har skjedd for Pro S. Den forbedrede motoren har mer økonomisk forbruk, og det hentes 204 hestekrefter ut fra det 77 kWt store batteriet. Det gir en WLTP-rekkevidde på inntil 553 kilometer.

Den nye modellen kan ta imot ladefart på inntil 175 kW, samtidig som forvarming av batteriet også er på plass. Dette gjør ladingen mer effektiv – spesielt vinterstid.

Fem seter

ID.3 Pro S kommer med ID.software 5.0, som både gir raskere betjening og en bedre brukeropplevelse. Infortainment-skjermen har vokst til 12,9 tommer, ChatGPT er på plass og stemmestyringsassistenten IDA er også videreutviklet.

Bilen er ifølge importøren godt utstyrt, og et betydelig antall sikkerhetssystemer er på plass. Nye ID.3 Pro S leveres også med 20 tommers hjul som standard.

Samtidig er en av de største nyhetene i Pro S at bilen nå har fått fem seter.

ID.3 Pro S er tilgjengelig for bestilling og koster fra 395.900 kroner levert Oslo. Rimeligste versjon av ID.3 med liten batteripakke koster fra kr 348.900.

Volkswagen ID.3 Pro S
Volkswagen ID.3 Pro S
Volkswagen ID.3 Pro S
Volkswagen ID.3 Pro S
Powered by Labrador CMS