Volkswagen ID.7 Tourer

Volkswagen ID.7 Tourer

Priset og bestillingsklar stasjonsvogn

Salget av stasjonsvognen Volkswagen ID.7 Tourer åpner i dag med priser fra 554.700 kroner.

Publisert

– Med vår første elektriske stasjonsvogn tilbyr vi masse plass og lang rekkevidde til folkelige priser – og det er akkurat her Volkswagen skal være, sier Sølve Kværn som er konstituert leder for Volkswagen personbil i Harald A. Møller AS.

Bilen hadde verdenspremiere 19. februar,  og i dag er prisene klare samtidig som det åpnes for bestilling.

ID.7 Tourer kommer i første omgang i en såkalt Pro-utgave. Denne utgaven får en startpris på 554.700 kroner. Tilsvarende utgave av ID.7 firedørs coupé starter nå på 545.000 kroner, så valget bør være enkelt for dem som foretrekker stasjonsvogn.

Importøren fremhever Pro Exclusive-utgaven med priser fra kr 579.900 for dem som vil ha en velutstyrt bil. I pristillegget inngår blant annet følgende utstyr:

  • Komfortpakke, som inkluderer bl.a. oppvarmet ratt og navigasjon
  • Assistentpakke, som inkluderer bl.a. Travel Assist og Ryggekamera med 360 graders visning
  • Eksteriørpakke, som inkluderer bl.a. LED Matrix-lykter og sensorstyrt elektrisk bakluke
  • Interiørpakke, som inkluderer bl.a. elektriske seter med minne og massasje
  • Metallic lakk

Lang rekkevidde og rask lading

ID.7 stasjonsvogn kommer i første omgang med bakhjulsdrift, i utgaven «Pro». Denne har et batteri på 77 kWt, 286 hestekrefter og maks dreiemoment på 545 newtonmeter. Bagasjerommet er på hele 605 liter.

ID.7 stasjonsvogn i Pro-utgave får en ladekapasitet på inntil 175 kW, samt mulighet for forvarming av batteriet, noe som kan aktiveres både gjennom navigasjonen og manuelt via en knapp i bilens meny-system. Dette sørger for effektiv hurtiglading, med en estimert ladetid fra 10-80 prosent på rundt 28 minutter under optimale forhold.

Estimert rekkevidde for Pro-modellen er inntil 604 kilometer (WLTP), avhengig av norske spesifikasjoner og utstyr.

De første ID.7 stasjonsvogn planlegges utlevert over sommeren. Begge variantene av ID.7 blir etter hvert også tilgjengelige som GTX-modeller med firehjulsdrift.

– Kundene kan selv velge den karosseriformen og det utstyrsnivået som passer deres behov. Jeg vil derfor oppfordre interessenter til å besøke nærmeste Volkswagen-forhandler for å finne den ID.7-varianten som passer dem best, sier Kværn.

Volkswagen ID.7 Tourer
Powered by Labrador CMS